Dobro došli u Pansion Vila Vanda

 

Pansion Vila Vanda je privatni smještaj dekoriran u građanskom stilu Vukovarske srednje  klase s kraja prošlog stoljeće. Spoj personalne usluge, profesionalne i tradicionalne srdačnosti Slavonskog mentaliteta. Doživite istinski osjećaj dobrodošlice.

Pansion Vila Vanda zgrađen je 2013 na ruševinama zgrade koja je uništena ratnim razaranjem 1991. nasuprot Mazda parka na Sajmištu u neposrednoj blizini Doma zdravlja, Vatrogasne postaje i Osnovne škole Antuna Bauera – (bivše Stjepan Supanc za one koji duže pamte) često nas posjećuju gosti koji su prije živjeli u Vukovaru i komentiraju “ja sam išao u ovu školu”.

Dvije minute hoda od Vile Vande prema Istoku nalazi se Vukovarski Vodotoranj link

Desetak minuta hoda od Vile vande prema Jugu nalazi se Memorijalni centar Domovinskog rata  link

Dva kilometra od Vile Vande prema Zapadu nalazi se Vukovarska bolnica link

Pansion Vila Vanda jedan je od rijetkih koji se može pohvaliti laskavom nagradom koju smo dobili u Frankfurtu 2012 na polju obnovljivih izvora energije,  ekološki prihvatljivosti i energetske održivosti međunarodne Green building organizacije link

Pansion Vila Vanda ima 13 soba, od toga 8 dvokrevetnih 4 trokrevetne i jednu četverokrevetnu sobu, salu za doručke, privatno parkiralište i sigurno mjesto za spremanje bicikla za goste koji se voze internacionalnom biciklističkom rutom uz rijeku Dunav, besplatni WiFi i lokalnog vodiča na zahtjev.

Naša adresa:
Dalmatinska 3,
32 000
Vukovar

Kontakt: 00385 98 896507

e-mail: info@konoba-megaron.hr

Prednja strana

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)